• Lorem ipsum

Verzenden

 

Hoelang duurt het voordat mijn product bezorgd wordt?

Wanneer een artikel op voorraad is, kun je van ons verwachten dat we deze dezelfde werkdag (mits voor 16:00 besteld) versturen.

Onze vervoerder doet er vaak één dag over om te je pakket af te leveren. Het kan natuurlijk door omstandigheden zijn dat dit langer duurt dan gepland. In de Track&Trace die je van ons ontvangt vind je de actuele status en bezorgtijd.

 

Naar welke landen leveren jullie?

Momenteel verzenden we onze producten voornamelijk in Nederland en België. Wanneer jouw bestemming niet in deze landen ligt, neem dan contact met ons op via [email protected].

 

Hoeveel kost verzending?

Onze webshop biedt een eerlijke verzendprijs van €6,95 (incl. BTW) voor elke bestelling. Maar als je bestelt voor minimaal €50,00 (incl. BTW), dan vervallen de verzendkosten.

 

Er is een probleem met de geleverde goederen.

We zijn er voor je om je te helpen! Neem contact op met [email protected].

 


Retouren

 

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je hebt 2 opties:

  • je product ruilen voor een ander product.
  • je product retourneren en je geld terug laten storten.

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Om het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat, in de originele verpakking en onbeschadigd terug te sturen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bekijk de uitgebreide retourvoorwaarden in onze algemene voorwaarden.

De kosten voor de retourzending zijn wel voor eigen rekening.

Je kunt je retour bij ons aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] waarna wij je een retourformulier toesturen. Het is belangrijk dat je dit eerst doet voordat je ons je retour toestuurt.